Biljettsläpp!

Med exakt sex månader kvar till VM-finalen i VIDA Arena släpps idag kl. 11.00 biljetterna via wfc2017.se.
 
Världens fyra bästa U19-landslag genrepade den gångna helgen i Växjö under Euro Floorball Tour. Sverige vann turneringen efter att ha vunnit mot regerande världsmästarna Finland. Om sex månader gör lagen upp igen i Växjö om VM-titeln. Totalt 16 nationer medverkar i U19-VM som spelas i både VIDA Arena och Fortnox Arena.
 
-Vi har fått se högklassig idrottsunderhållning den gångna helgen och ser mycket fram emot att välkomna alla till Sverige och Växjö i maj igen, säger Andreas Bengtsson, projektledare för U19-VM, och fortsätter:
 
– Innebandyn är en idrott som är lättillgänglig för alla. Utifrån detta vill vi också bygga ett VM-arrangemang som bygger broar, som alla kan följa som publik och som ger långsiktigt hållbara effekter för såväl idrotten som staden. Det präglar vårt arbete i VM-organisationen dagligen, och har också legat till grund då vi arbetat fram biljettupplägget och –priserna.
 
Senast U19-VM spelades, i Helsingborg 2015, kom Sverige på fjärde plats. Räkna därför med rejält jämna och tuffa matcher i VIDA Arena i maj.
 
Sverige inleder gruppspelet i VM mot Slovakien onsdag 3 maj, möter Finland torsdag 4 maj och slutligen Danmark fredag 5 maj. Semifinaler spelas lördag 6 maj och VM-finalen söndag 7 maj.
 
Information om biljettpriser finns här:
 
Hela spelprogrammet:
 
Mer information:
Andreas Bengtsson, projektledare U19-VM, tfn 0046 708 98 23 78
Magnus Nilsson, arrangemangsansvarig Svensk Innebandy, tfn 0046 760 38 20 41