Avisita officiell bokningspartner för två nya mästerskap

Den 30 september till 2 oktober 2016 arrangeras Champions Cup, mästarturneringen för Europas bästa klubblag. I år hålls turneringen i Boråshallen i centrala Borås. Under våren 2017, den 3 till 7 maj, står Svensk Innebandy värd för U19-VM för herrar i Växjö med totalt 16 deltagande nationer.
Avisita blir de båda mästerskapens centralbokning för boende, transporter och kringarrangemang. Servicen förenklar för såväl deltagare som publik och partners att planera och boka sitt evenemangsbesök.
– Innebandyn ligger oss varmt om hjärtat och vi är stolta över att Svensk Innebandy återigen väljer Avisita som bokningspartner för sina internationella evenemang. Ju mer vi lär känna sportens olika målgrupper, desto bättre utbud och service kan vi erbjuda vid dessa tillfällen, vilket leder till en positiv utveckling för alla parter, säger Avisitas VD Karolina Flink.
Avisita var officiell bokningspartner vid VM i innebandy i Göteborg 2014 och är sedan 2015 även kontrakterad som officiell bokningspartner för SM-finalen i innebandy.
Bokningsservice
Kontakta Avisita och bokningsteamet för Innebandy på telefon 0752-40 10 42 eller via e-post på event@avisita.com
För mer information, vänligen kontakta
Karolina Flink, VD Avisita AB: 0709-664 668, karolina.flink@avisita.com
Magnus Nilsson, arrangemangsansvarig Svensk Innebandy: 0760-38 20 41, magnus.nilsson@innebandy.se
Om Champions Cup
Europas mästarlag på dam- och herrsidan (totalt 12 lag från bland annat Sverige, Finland, Schweiz och Tjeckien) gästar den 30 september till 2 oktober Borås, för att göra upp om Champions Cup-titeln. För mer information: www.floorballchampionscup.eu
Om U19-VM
Den 3 till 7 maj 2017 står Sverige som värd för ett nytt internationellt mästerskap i innebandy, U19-VM för herrar. Växjö står som värdstad för evenemanget med VIDA och Fortnox Arena som arenor. Totalt deltar 16 nationer. För mer information: www.wfc2017.se